"Играй и твори - с нас"


На 4 октомври 2014 година, за трета поредна година стартира инициатива "Дни на доброволното четене", която от тази година ще носи името "Играй и твори - с нас".

„Болните деца често се усещат като бреме и се опитват да скрият болките си.Провокираните страхове често не могат да се назоват или определят от децата. Несигурността около болестта може да остави малките момчета и момичета с плашещи мисли, желания, чувства на гняв, негодувания и страх от лична отговорност“ – Емел Митева из. “Книга за родители. В осигуряване на най-добрата грижа на децата с бъбречни заболявания

Надяваме се и през тази година, с подкрепата на доброволци да бъдат радвани и обгрижвани децата от болничните заведения за бъбречни увреждания и заболявания.

Първите посещения ще се извършат на:

· 4 октомври 2014 - Клиника по Детска нефрология - бул. "Иван Гешов" от 10 до 12 часа

· 5 октомври 2014 - Клиника по Детска урология /Пирогов/ - от 10 до 12 часа.

Всеки, който желае да участва в тези посещения, нека ни пише на адрес: office@rdbz.org

Записвания,за участие се правят до десето число на месеца, в който желаете да участвате. При включване на достатъчно доброволци за участие записванията се преустановяват .

Информация за самите посещения, относно час на среща, място, програма на посещението ще получавате при записването ви за участие.

При участие доброволците попълват декларация за участие.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram